M Plåt & Bygg AB

Vi har allting under samma tak

Välkommen hit!

Mptak.se bygger, lägger och renoverar tak. Vi har utvecklats från M Plåt & Bygg AB, och vi tar hand om ditt tak. Vi har vår verkstad samt kontor i Länna industriområde, Skogås. Och självfallet jobbar vi inom hela Storstockholm.

Våra primära tjänster är just takarbeten inom papp, plåt och tegel, dessutom kan vi även utföra tak av pvc duk, till sporthallar och dylikt. Med egna plåtarbetare samt plåtverkstad i egen regi kan vi engagera oss i hela taket. Våra sekundära tjänster är plåtfasadarbeten, takservice samt snöskottning av tak.

Du är välkommen att höra av dig för prisförslag för likväl litet som stort takarbete eller plåtfasad arbete du vill ha hjälp med.

Observera att, just nu!  –  Så erbjuder vi dig kostnadsfri takbesiktning för att undgå framtida samt kostsamma takproblem.

Tegeltak

Tegelpannor eller betongpannor är både en smak och en prisfråga. Vi samarbetar med olika tillverkare och ger tips och råd för att passa både ert hus och plånbok.

Papptak

Att ”pappa” taket, kan även det göras i olika form och mönster och kan räcka för att få ett torrt tak. Papptak är ofta tillverkat av tjära eller asfalt och är särskilt vanligt på hus med platta tak.

Plåttak

Med egen plåtverkstad och erfarna plåtarbetare gör vi hela tak samt anpassar varje plåtdetalj efter era önskemål. På M Plåt & Bygg arbetar vi med marknadens senaste och bästa produkter.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är att tänka på vilka behov som kan uppstå framöver, allt från takbrygga när du behöver sota skorstenen, eller snörasskydd för att slippa kallduschar när du går ut igenom entrén en vintermorgon.

Snöskottning

Det finns stora risker med att inte underhålla taken vintertid. Vi är certifierade för att hjälpa er med takskottning, bevakning och avspärrningar. Takskottningen utförs med försiktighet för att undvika skador på taket och förebygga olyckor.

Takservice

I viss mån går det att underhålla och ”serva” tak, rännor, vindskivor, för att behålla ett fräscht och tätt tak. Vi kan besikta ditt tak och föreslå vad som behöver göras för att slippa framtida dyra kostnader

Samarbeta med oss, steg för steg!

TAKLÄGGARE STOCKHOLM
1. Hembesök

Vi träffas hos er för att tillsammans se över dem behov samt önskemål ni har. Här fastställer vi pris, omfattning och tidsplan för arbetet.

TAKLÄGGARE STOCKHOLM2. Förkontroll

Vi utför en noggrann kontroll av ert tak och går igenom materialval, allt för att på bästa sätt planera inför kommande arbete.

TAKLÄGGARE STOCKHOLM
3. Leverans

Innan arbetsstart, levereras all material ut till arbetsplatsen, dit ni önskar.

TAKLÄGGARE STOCKHOLM
4. Byggnation

Våra erfarna takmontörer kommer ut och du kan bara luta dig tillbaka och se att vi tar hand om taket. Med egen plåtverkstad kan du vara säker på att vi engagerar oss i HELA ditt tak, så det både är tätt och estetiskt fint.

TAKLÄGGARE STOCKHOLM
5. Avslut

Takmontörerna och du som kund går tillsammans igenom arbetet som utförts. Därefter utförs städning av tomten och bortforsling av avfallet.

TAKLÄGGARE STOCKHOLM
6. Efterkontroll

Under arbetets gång fyller vi i egenkontroller som visar vad som är gjort på ditt tak och vilket datum. Du erhåller en kopia varpå ett garantibevis skickas ut separat.

Gör som många andra nöjda kunder – låt M Plåt & Bygg göra takjobbet! Takläggning & Takläggare i Stockholm.

 
 

Vi är din helhetsleverantör

I nuläget utför vi arbete åt våra trogna och stora kunder, men vi har potential att ta oss an fler och mer arbeten och välkomnar till förfrågan.

Våra primära tjänster är just takarbeten, takläggning inom papp, plåt och tegel, men vi kan även utföra pvc tak, sådana man har på sporthallar och dylikt. Vi har egen plåtverkstad samt plåtarbetare vilket gör oss unika för vi kan i egen regi ta hand om hela tak.

Men våra sekundära tjänster är plåtfasadarbeten samt fönsterbleck byten, takservice, samt snöskottning av tak.

Varför bör ni välja M Plåt & Bygg för era takjobb?

  • Vi arbetar effektivt och respekterar din tid. Från byggstart till byggavslut är det endast väderförhållandet som kan ”pausa” oss!

  • Vi har egna ställningar, samt certifierade och erfarna ställningsmontörer.

  • Duktiga och erfarna takläggare samt plåtarbetare. Som prioriterar att göra jobbet rätt och snabbt, vi engagerar oss i HELA ditt tak.

  • Efter att jobbet är gjort, städar vi upp efter oss!

  • Vi erbjuder takservice efter att vi utfört takbyte hos dig. För att ditt tak ska förbli snyggt och säkert.
Takläggning Stockholm
Ring oss så kommer vi igång med ett möte!
Eller vill du hellre att vi tar kontakt med dig?