Papptak

Vi arbetar med pappläggning i hela Stockholm. Tillsammans har våra pappläggare över 100 års erfarenhet och kan lägga papp på stora fastigheter likväl som de små, inget jobb är för svårt för oss.

Papptak är ofta tillverkat av tjära eller asfalt och är särskilt vanligt på hus med platta tak, eftersom få andra takmaterial kan hantera dessa. Det går även att använda till andra typer av tak. Takpapp passar väldigt väl för dig som inte vill spendera mycket pengar på ditt tak. Samtidigt är det även slitstarkt och har även flera andra användningsområden, som exempelvis skiffertak. Detta gör papptak till ett populärt och bra val.

Papptak håller inne värmen väl i huset och stänger effektivt ut fukt. Man kan köpa papptak i flera olika färger och man kan lägga det snabbare än andra typer av takmaterial.

Är du intresserad av ett nytt papptak? Vänligen kontakta oss eller begär en kostnadsfri takbesiktning, rådgivning och offert.

Papptak har många fördelar. Om det installeras på ett korrekt sätt är det ett kostnadseffektivt material som håller i många år. Det är enkelt och snabbt att lägga och är mindre kostsamt än andra material.
Utvecklingen när det handlar om papptak har gått framåt mycket. Om man använder takpapp av högre kvalitet och underhåller taket ordentligt så kan ett tak hålla i upp till 30 år. Prisvärd i långa loppet med andra ord!

Byt tak
Letar du efter ett tak som är billigt och går snabbt att lägga? Då är det ett papptak du ska ha. Det förhållandevis låga priset, i kombination med att det faktiskt går ganska snabbt att lägga, har gjort materialet till ett populärt alternativ bland många småhusägare. Vi på Takläggarna hjälper dig gärna byta till papptak.

Letar du efter ett tak som är billigt och går snabbt att lägga? Då är det ett papptak du ska ha. Det förhållandevis låga priset i kombination med att det faktiskt går ganska snabbt att lägga, har gjort materialet till ett populärt alternativ bland många småhusägare.

M Plåt & Bygg AB
Besöksadress:
Speditionsv. 37, 142 50 Skogås
08-678 25 73
info@mptak.se
Kontaktuppgifter:
michal@mptak.se

Vi erbjuder även tjänster inom rivning, sanering, håltagning och injektering. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!